MC 7P FA / MC 8P

Мобилни високопритисни апарати со ладна вода од премиум класата со C3 пумпа за тешки работни задачи за чистење .

Врвен индустриски апарат со ладна вода, со голем проток на вода и висок притисок. Идеален за употреба во земјоделството, индустријата или прехрамбената индустрија.

MC 7P ги обединува предностите на високиот проток на вода и високиот притисок, овозможувајќи чистење на интензивната нечистотија, како и миење и прочистување на големи количини на ситна нечистотија. MC 7P е опремен со силна C3 пумпа со висока влезна температура од 85° Ц за користење со претходно загреана вода, како и со дополнителен ефект за одмастување.

Спецификации

MC 7P – 195/1280 FA

MC 7P – 195/1280 FAXT

MC 8P – 180/2100

Електричен кабел (M) 

Потрошувачка на струја (KW) 

7,1 

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

400/3/50/12 

400/3/50/14 

400/3/50/14 

Повратен удар (KG/FORCE) 

5,9 

6,6 

6,6 

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

1200/1120 

1280/1180 

1280/1180 

Работен притисок (BAR/MPA) 

170/17 

190/19 

190/19 

Вртежи на моторот (RPM) 

1450 

1450 

1450 

Големина на дизна

0640 

0640 

0640 

Макс. Влезна температура (°C) 

85 

85 

85 

Број на клипови

Керамички клипови

Димензии ДxШxВ (MM) 

1020x480x940 

1020x480x940 

1020x480x940 

Тежина (KG) 

71 

74 

74 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MC 7P 195/1820

MC 7P 195/1820XT

MC 8P 180/2110

Црево ДН10 10М

   

Црево ДН10 15М

 

ЕРГО 2000 пиштол

Цевка Turbohammer plus 1125mm

 

 

Котур

 

 

Дизна 00680 сива

Цевка Tornado plus 1120mm

Дизна 1200

 

 

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања