Нова линија на апарати за чистење на подови со возење од Nilfisk-ALTO

Nilfisk-ALTO ја претстави новата SCRUBTEC R3 линија на апарати за чистење подови со возење

vest-1_1Овие компактни и разновидни единици се дизајнирани да ја пополнат празнината помеѓу апаратите со буткање и поголемите апарати со возење. Тие се достапни во 3 различни големини според можната површина за чистење – 61 цм, 66 цм и 71 цм, како и со променлива платформа за чистење. SCRUBTEC R3 линијата е наменета за полесни задачи каде што се најважни брзината и ниското ниво на бучавост.

Типична примена наоѓаат при чистење на болници, супермаркети, мали магацини, гаражи, училишта, спортски и бизнис центри. Овие апарати вклучуваат важни карактеристики, како 75 литарски контејнер за вода со цел да се намали потребата од постојано дополнување, акумулатор, лесен достап до компонентите за чистење и сервисирање. Компактната големина и лесната управливост на овие апарати овозможува лесно чистење во натрупани простори, а поминуваат низ класични врати и отвори.

vest-1_2 vest-1_3

One comment on “Нова линија на апарати за чистење на подови со возење од Nilfisk-ALTO

Comments are closed.