MH 5M Е

Средни мобилни високопритисни апарати со топла вода – со електрично загревање.

Ергономичниот и лесен за користење MH 5M E дизајн е сега адаптиран во електрично загреван апарат со топла вода. Идеален за употреба во области каде што издувните гасови мора да се одбегнуваат, MH 5M Е нуди чистење со топла вода без загадување на околината.

MH 5M Е е прилагоден за прехранбената индустрија или за опасни средини. Придобивките на MH 5M Е се од многуте исти карактеристики со MH 5M, вклучувајќи го WDK двојниот хемиски систем, стабилната челична шасија и рамка.

Спецификации

MH 5M – 150/750 E12

MH 5M – 150/750 E 24

Електричен кабел (M) 

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

400/3/50/27 

400/3/50/42 

Повратен удар (KG/FORCE) 

3,6 

3,6 

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

750/720 

750/720 

Работен притисок (BAR/MPA) 

150/15 

150/15 

Вртежи на моторот (RPM) 

1450 

1450 

Макс. температура (C) 

30-80 

30-80 

Големина на дизна

0435 

0435 

Макс. влезна температура (°C) 

70 

70 

Број на клипови

Керамички клипови

Димензии ДxШxВ (MM) 

1190x702x987 

1190x702x987 

Тежина (KG) 

131,5 

134,5 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MH 5М 150/750 E12

MH 5М 150/750 E24

Црево ДН8 10М

Црево ДН8 20М

   

ЕРГО 2000 пиштол

Дизна Tornado 0435 сина

Цевка Universal plus 1080mm

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања