SB STATION

Правосмукалка на самопослужување за бензински пумпи

Модели со еден или два мотори, специјален филтер систем за лесно одржување, развиени првенствено за употреба во бензински пумпи, за надворешна употреба погодни за секакви временски услови.

Одржувањето е брзо и едноставно, така што машината е секогаш спремна за работа а вашите клиенти задоволени со минимум напор од ваша страна.

Карактеристики:

  • Супериорна вшмукувачка моќ.
  • TANDEM модели со 2 вакуум мотори и усисни црева.
  • Достапни во евра, како и националниот валута
  • Едноставен филтер систем за брзо и лесно одржување
Спецификации STATION TANDEM
Моќност PMax (W) 1700 2 x 1700
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60 110/1/50-60
Проток на воздух  (L/M) 4000 2 x 4000
Подпритисок (MBar/KPA) 235/23.5 235/23.5
Бучавост (DB-A) 75 75
Волумен на контејнер (L-Max) 30 2 x 30
Димензија ДхШхВ (MM) 822x546x2034 1183x546x2034
Тежина (kg) 90 115

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Галерија

Преземања

Преземања